- In The Midst of Reality -

Här hittar du produktioner  som tidigare har visats på bio, tv och festivaler.

Färdiga filmer:

Gunnar Goes God (2010), DVD 90 min.

 

Gunnar är en vanlig småbarnsfar som känner en stadig växande oro och tomhet i sin trygga medelklasstillvaro. Har vi för mycket av allt, men för lite av det som betyder något? I en humoristisk, poetisk och tankeväckande film tar Gunnar ett uppgör med tårt tillvaron och drar med sitt filmteam på en existensiell resa till världens äldsta kloster i Sahara. Kan nyckeln till en djupare tillvaro finnas där ute i öknen ?

 

Filmen distribueras av Kudos Family Distrubition Du kan också köpa filmen här.

Trailer ”Gunnar Goes God”

Trailer ”Gunnar Goes Comfortable”

Gunnar Goes Comfortable (2003)

Biodokumentär 1 t. 13  min

 

"Gunnar Goes Comfortable" är en mycket personlig dokumentärfilm i regi av Gunnar Hall Jensen Utrustad med en 250 kronors amatörkamera reser Gunnar världen runt för att förstå varför  hans egen personlighet gör livet obekvämt.

Den berättar  historien om regissörens resa i sig själv, från barndom till vuxen. I ett friskt och tilldragande formspråk, berättat med humor och  sanning, bär  Hall Jensens voice  oss runt i hans själs förvirring.

 

En icke färdig version av "Gunnar Goes Comfortable" visades under årets filmfestival i Göteborg och vann ett attraktivt pris. Juryns omdöme var som följer: "En film som är så otroligt bra just därför att den handlar mer eller mindre om oss alla.  Om dåligt självförtroende, rädslan för att älska eller bli älskad, om narcissismen som drivkraft. Men Gunnar är lite mer, lite räddare, lite mer självupptagen."

 

Mer om filmen hittar du på www.gunnarthemovie.com.

Copyright © 2014 Jensen Production. All rights reserved. Sidan är producerad i samarbete R&P