- In The Midst of Reality -

Här hittar du länkar till pressmaterial och bilder för nedladdning.

 

Klicka på bilderna för att ladda ner det bildmaterial som du är intresserad av.

Press citat – sagt om ”Gunnar Goes Comfortable”

Gunnar Goes God (2010):

Affisch, Gunnar Goes God.

Filminspelning, Gunnar Goes God.

Gunnar goes God (2010)

Biodokumentär 1.30 min

 

Fler pressbilder till filmen hittar du på www.kudosfamily.com.

 

Synopsis

 

(Sv)

Gunnar är en vanlig småbarnsfar som känner en stadig växande oro och tomhet i sin trygga medelklasstillvaro. Har vi för mycket av allt, men för lite av det som betyder något? I en humoristisk, poetisk och tankeväckande film tar Gunnar ett uppgör med tårt tillvaron och drar med sitt filmteam på en existensiell resa till världens äldsta kloster i Sahara. Kan nyckeln till en djupare tillvaro finnas där ute i öknen ?

 

 

(Eng)

Despite enjoying a well-ordered Scandinavian middle-class life, Gunnar feel a growing emptiness inside. Having too much of everything, and little of nothing. Searching for a deeper meaning he and his crew sets off to a Christian monastery in the middle of the Egyptian desert. Gunnar goes God is a personal, playful, and humorous meditation on the biggest question there is.

Gunnar Goes Comfortable (2003):

Affisch, Gunnar Goes Comfortable.

Gunnar goes comfortable (2003)

Biodokumentär 1 t. 13  min

 

Fler pressbilder till filmen hittar du på www.gunnarthemovie.com.

 

Synopsis

 

”Gunnar Goes Comfortable” av Gunnar Hall Jensen är en film om mamma, pappa, kristendomen, sex, kärlek, Hitler, motorcyklar, porno, våld, meningen med livet och hur man klipper gräset.

 

"Gunnar Goes Comfortable" är en mycket personlig dokumentärfilm i regi av Gunnar Hall Jensen Utrustad med en 250 kronors amatörkamera reser Gunnar världen runt för att förstå varför  hans egen personlighet gör livet obekvämt.

Den berättar  historien om regissörens resa i sig själv, från barndom till vuxen. I ett friskt och tilldragande formspråk, berättat med humor och  sannhet, bär  Hall Jensens voice  oss med runt i hans själs förrvirring.

 

En icke färdig version av "Gunnar Goes Comfortable" visades under årets filmfestival i Göteborg och vann ett attraktivt pris. Juryns omdöme var som följer: "En film som är så otroligt bra just därför att den handlar mer eller mindre om oss alla.  Om dåligt självförtroende, rädslan för att älska eller bli älskad, om narcissismen som drivkraft. Men Gunnar är lite mer, lite räddare, lite mer självupptagen."

Gunnar Hall Jensen

Copyright © 2014 Jensen Production. All rights reserved. Sidan är producerad i samarbete R&P